google6fa82eb1c651bb83.html
Peerdrops
Tijdelijk_EscaperoomMuli.jpg
 
 

PROJECTEN

Quickview!

iPad_Boswachtershart.jpg

BOSWACHTERSHART EXPOSITIE

Staatsbosbeheer

MERKEN

uit de eigen koker

PRODUCTEN

standaard aanpasbaar

PROJECTEN

custom ontwerptrajecten

Uitqebreide portfolio!

Werken met peerdrops? U bent in goed gezelschap!

 

DIENSTEN

• ONTWERPLAB •

Peerdrops ontwerpt

(educatieve) objecten, (informatie)borden, belevingen, producten, spelletjes, speeltoestellen, apps, games, noem maar op. Dit doen we o.a. voor dierentuinen, musea en de openbare ruimte. Onze kernwaarden zijn vernuft, verrassing en vormgeving. De 3 V's dus. 

• TEKENSTUDIO •

Peerdrops tekent

Naast ons tastbare werk tekenen wij (eigenlijk al sinds we een potlood vast kunnen houden). Van infographics en mascottes tot verpakkingen en huisstijlen, maar vooral alles dat nodig is om onze concepten, producten en belevingen helemaal compleet te maken.

• IDEETABASE •

Peerdrops bedenkt

ideeën, concepten, producten, scripts, karakters, merken, al waar ons enthousiaste out-of-the-box brein het verschil kan maken. We bedenken voor ons en voor u, intern en op locatie waar we creatieve sessies voor u en uw team kunnen organiseren.

 

OVER ONS

• MARK •

Grootmeester Creativiteitsrealisatie

 

Rustige brabander van het type niet l*llen maar poetsen. Met een ijzeren discipline, trekt hij elke dag diep vanuit Noord-Brabant naar Rotterdam om zich strak op tijd te melden bij Peerdrops. Mark doet altijd wat hij afspreekt en is pas echt tevreden als projecten eerder dan gepland opgeleverd worden.

• JOHANNES •

Visionair Extraordinair

Energieke stuiterbal die iedereen meeneemt in zijn chronisch enthousiasme. Met zijn associatieve brein bedenkt hij de meest ‘geniale’ ideeën die onder het regime van Mark soms nog gerealiseerd worden ook. Johannes is een ras-perfectionist en bewaakt de kwaliteit van projecten tot op de pixel. 

• LUDWINE •

Graphicus Fantasticus

Grafisch talent met nu al een indrukwekkend portfolio. Haar kennis van de nieuwste programma's doet ons twijfelen of ze nou gekomen is om van ons of aan ons te leren! Omdat 5 uur slaap voor Ludwine meer dan genoeg is, heeft ze naast haar werk nog alle tijd om zich bijvoorbeeld te verdiepen in de geschiedenis van Midden Aarde!

• RIANCA •

Ingenieus Ingenieur

Industrieel ontwerpster met een ongeëvenaarde tekenhand. Rianca is onze brug tussen idee en realisatie èn helpt ons deze slag nog georganiseerd te slaan ook. Echter, edoch, maar, als er een hond langs loopt, zijn we haar kwijt. Gelukkig komt ze tot nu toe altijd gewoon weer terug!

• SOPHIE •

Grandmaster Brandslammer

Animatiegoeroe, knutselkoningin en creatief licht. Sophie combineert deze vermogens om onze spin-off merken op de kaart te zetten en onze projecten nog mooier te maken. Als je haar zoekt begin dan bij de locale pubquiz. Hier kan je haar wekelijks naast de prijzen zien pakken!

Team Peerdrops!

Cubey Peerdrops OKU

Klik!

DOELEN

OVERONZE

MENSEN

PASSIE

Mark

Johannes

Ludwine

Rianca

Sophie

HET GROTE WAAROM ACHTER PEERDROPS!

Peerdrops gelooft dat volwassenen de taak hebben om nieuwe generaties positief te prikkelen en te stimuleren, en te tonen wat het leven allemaal de moeite waard maakt. Voor ons zijn liefde, kennis, passie en plezier hier de absolute sleutelfactoren in.

 

ANDERS NOG?

De natuur heeft een speciaal plekje in ons hart. Dit zie je terug in veel van onze projecten en klanten.

HOE WERKT DAT DAN?

Peerdrops gebruikt haar creativiteit, enthousiasme, humor en ontwerpskills (samen bekend als de Peerdropsfactor) om deze sleutelfactoren  voor zowel kinderen als volwassenen op verrassende wijze tastbaar te maken.

ANDERS NOG?

Wij werken samen met ons betrouwbare netwerk van partners om er voor te zorgen dat we onze creativiteit zo breed mogelijk en ongeremd in kunnen zetten.

EN WAAR MANIFESTEERT ZICH DAT DAN WEL NIET IN?

In ontwerpen, tekeningen en combinaties daarvan die zo langzamerhand in te delen zijn in de volgende (groeiende) lijst van zaken:

Creatieve (informatie)borden, spellen, speurtochten, doe- en themaroutes, educatieve (speel)objecten (voor binnen en buiten) en applicaties voor smartphones en tablets.

 

"Alles is leuker als je het leuker maakt!"

En precies daarom maken wij dingen leuker :)

Hier komt onze

naam vandaan.

But why..?

Kraaqpeertje en

Sipeerisch tijqertje

want waarom niet!?

 

BLOG

21-09-'20

• DIE VERMALEDIJDE AANHOUDER •

... en zijn weg naar echt succes.

Hoofdstukje 1 - Over toen die ene keer ergens in Delft.

Bijna 12 jaar geleden startten Mark en ik Peerdrops. Koud van de universiteit, zonder plan maar vol ambitie bewogen we ons samen (Mark wat soepeler dan ik; kruisband, krukken, ellende ...) de Kvk binnen. Nog geen kwartier later waren we directeur! Netjes! Daar hebben mensen wel eens langer over gedaan. En toen? Salesen? Plannen maken? Nee joh, tuurlijk niet. Je wordt niet elke dag directeur. Eerst vieren natuurlijk. Dus zoals elk volstrekt weldenkend mens gedaan zou hebben, zijn we nieuwe ...

 

CONTACT

Klik!

V O O R  V R A G E N

auto route peerdrops maps
openbaar vervoer route peerdrops
auto maps route Peerdrops

Klik!

Klik!

AFSPRAKEN

GEDACHTES

Bezoekadres

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

E-mail

Info@peerdrops.nl

Bel Mark

+31 (0) 6 4990 9570 

Bel Johannes

+31 (0) 6 3305 9487

ENWATALNIET

De koek is op! Aah dat is jammer he.Maar je kan natuurlijk alles nog een keertje bekijken en heb je al onze projecten al bekeken? Ja?

Tsja dan voor nu gewoon even geduld hebben, we zetten er vast binnenkort wel weer iets nieuws op!

Peerdrops

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

info@peerdrops.nl

Postadres

Stationsplein 45

3013 AK Rotterdam

Unit D1.115.2

Growing ideas

Ideetabase

Ontwerplab

Tekenstudio

Peerdrops © 2020