google6fa82eb1c651bb83.html
 

SHOP

Wij zijn FAN VAN ONZE HULPVERLENERS. Jij ook?

Met deze stickers willen we laten zien dat we fan zijn van onze hulpverleners, door hun wereld vol lichtpuntjes te plakken. Hoe meer stickers, hoe meer lichtpuntjes!

Doe je mee?

1VEL.png
2,50.png
5VELLEN.png
11,25.png
10VELLEN.png
20,00.png

Tikkie jij bent hem!

Omdat we het voor nu nog niet nodig vinden om helemaal een webshop te bouwen kan je hieronder met het formulier je bestelling doorgeven. Wij sturen je dan een tikkie en gaan voor je aan de slag. Hoe lang duurt dat? Binnen 5 dagen zou je de stickervellen thuis moeten hebben.

NB: Verzendkosten bedragen €0,99 voor 1 stickervel, €2,00 voor 5 en €2,91 voor 10 of meer.

 
Ik wil er een. Stuur hem. Doe het.
Aantal stickervellen

€ 2,50

€ 11,25

€ 20,00

Wilt u nou bijvoorbeeld 3 stickervellen bestellen, kan dat natuurlijk ook. Het enige dat u dan hoeft te doen is dit even aangeven in het tekstvlak bij #durftevragen. 

#Durftevragen / #Durfoptemerken

Dank je wel! Zodra je betaling binnen is gaan we aan de slag voor je!

 
Delen_Store.jpg
ambulance stickers.png
Tas_Store.jpg

Raar maar waar! we hebben dit initiatief niet bedacht tijdens de corona-crisis. De huidige situatie heeft ons echter wel gemotiveerd om eindelijk actie te ondernemen. 

Het idee zelf hebben we anderhalf jaar geleden(!) al bedacht toen we voor de zoveelste keer een nieuwsbericht tegenkwamen over de agressie tegen hulpverleners. Net als ieder weldenkend mens veroordelen we dit. Alleen met het veroordelen ben je eigenlijk nog steeds meer met die agressors bezig dan met de hulpverleners. Daarom wilden we een tegengeluid zichtbaar maken. 

We wilden iets verzinnen om de mensen die wél achter de ambulance, politie en brandweer en andere hulpverleners staan, ook zichtbaar te maken. Deze groep mensen is namelijk vele malen groter dan diegenen die negatief het nieuws halen. Wat we verder belangrijk vonden was om het positief en gezellig te houden. Deze stickers zijn het resultaat. 

Ons doel is dat hulpverleners over om zich heen zien dat ze ontzettend veel fans hebben en ze, in zowel goede als zware tijden, altijd met lichtpuntjes omringd zijn. 

Help je mee?

Het idee.

Raam_Store.jpg
Beamer_Store.jpg
Kliko_Store.jpg

FAN VAN ONZE HULPVERLENERS is een concept van Ideetabase, Ontwerplab, Tekenstudio Peerdrops. Super leuk als u de rest van onze site nog even bekijkt; er staan alleen maar leuke dingen op :)

Dank je wel!