Banner_Oertijdmachine copy.jpg

PROJECT

OERTIJDMACHINE

ONTWIKKELD VOOR

Oertijdmuseum

TE ZIEN IN

Oertijdmuseum (Boxtel)

OMSCHRIJVING:

Op een leuke wijze thuis een museum beleven? Deze vraag was in tijde van Corona meer actueel dan ooit, dus hielpen wij het Oertijdmuseum aan een Oertijdmachine speurtocht. Leuk, educatief en ideaal voor feestjes. 

"Bestel de speurtocht via onze webshop: www.peerdropshop.nl"

Peerdrops

PD_GroenVlak.png

SPEURTOCHT

Hoe kun je ervoor zorgen dat je op een leuke wijze thuis ook je museum kunt beleven? Deze vraag was in tijde van Corona meer actueel dan ooit. En dus hielpen wij het Oertijdmuseum aan een Oertijdmachine speurtocht. Geschikt voor groep 2 tot en met 6. Leuk, educatief en ideaal voor verjaardagsfeestjes. 

Professor Don Dimetro heeft een Oertijdmachine uitgevonden en is permanent bij de dino’s gaan wonen. Omdat hij in de oertijd niets heeft aan waardevolle spullen, heeft hij zijn vermogen niet meegenomen maar verstopt hier in onze tijd. De advocaat van de professor, P. Dactylus, mag een schatkaart naar deze schat vrijgeven aan mensen die zich aan de professor bewezen hebben. Hiervoor moeten zij naar de tijd van de dinosaurussen reizen en daar 3 opdrachten vervullen. Spannend!

Hoe leuk zou het zijn als je straks meerdere musea en dierentuinen thuis kunt beleven? Voor nu is het Oertijdmuseum voorloper, maar we staan klaar om ook voor uw organisatie een thuisbeleving te creëren. Tot die tijd kun je genieten van de Oertijdmachine door hem in het museum zelf te kopen of hem hier te bestellen.

PROJECTONDERDELEN

Conceptontwikkeling • Tekenstijl.

PD_GroenVlak.png

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP