google6fa82eb1c651bb83.html
 
BovenBanner_oranje.png

Scanographic                                                     Al vanaf €... ,-

Informatie overbrengen in de vorm van een spel

Wat is het?

Een scanographic is een soort  infographic die interactief kan worden gebruikt met behulp van een mobiele telefoon. De scanographic bestaat uit een speelveld van zeshoekige tegels. Op elke tegel staat een vraag / stelling die met ja of nee / waar of niet waar beantwoord kan worden. Het antwoord dat de speler kiest bepaald naar welke volgende tegel de speler gaat en welk pad hij/zij dus binnen het spel bewandeld. Er zijn meerdere mogelijke eindpunten. Op elke eindpunt staat een QR code die gescant kunnen worden, deze leiden de spelers naar de website. Hier zien zij of ze het juiste pad bewandeld hebben. Het is vervolgens ook mogelijk om door te klikken naar alle juiste antwoorden.

Wat doet het?

Spelenderwijs leert de doelgroep over bepaalde onderwerpen. Korte en interessante weetjes in de vorm van vragen / stellingen, maakt het opnemen van de kennis een stuk toegankelijker en behapbaarder.

Voorbeelden van de scanographic.

Opties | Technische specificaties | Contact

Welke opties zijn er mogelijk?

Voor de scanographic zijn er meerdere opties mogelijk. Een basis variant is al verkrijgbaar voor € … ,-. Liever toch wat aanpassingen doorvoeren? Dit kan! Ook kunnen wij de plaatsing van de scanographic verzorgen. Hieronder zijn de verschillende opties beschreven en ook wat alles ongeveer kost.

Zit wat jij wilt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken.

Opties | Technische specificaties | Contact

Maten

Hieronder zijn de basismaten van de scanographic te vinden, met en zonder palen. De palen gaan 1000 mm de grond in.

Scanographic informatiebord natuureducatie bijeneducatie infographic quiz natuur educatie leisure Peerdrops design trespa dierentuin ontwerp informatieoverdracht ouwehands dierenpark natuurcentrum arnhem gemeente den haag zoetermeer rijnland gaiazoo staatsbosbeheer 't leesten bezoekerscentrum wolfslaar boerderij kinderboerderij bonobo

Materialen

Materiaal van het paneel is trespa en de palen zijn van hardhout.

 

Aantal velden

Standaard spel bestaat uit 16 vragen tegels en 5 eindpunt tegels. Deze aantallen kunnen aangepast worden in een custom object. Het aanpassen van het aantal velden zal wel invloed hebben op de afmetingen van het paneel.

Opties | Technische specificaties | Contact

Neem contact op

Enthousiast geworden over de scanographic? Of benieuwd naar wat er nog meer met de scanographic kan? Neem dan contact met ons op.