top of page
Banner_Gelada's.jpg

PROJECT

INTERACTIE &

EDUCATIE GELADA'S

ONTWIKKELD VOOR

Diergaarde Blijdorp

TE ZIEN IN

Rotterdam

OMSCHRIJVING:

Diverse interactieve educatie-objecten, waaronder de billenbank, een mood-wand en een animatie over gelada's, een op bavianen lijkende apensoort.

"We hebben jullie objecten in Diergaarde Blijdorp over de gelada's gezien. Heel mooi, dat willen wij ook!"

Ouwehands Dierenpark

PD_GroenVlak.png

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Signing | Diverse interactieve objecten | Tekenwerk | Animatie

Dat we educatie mochten ontwikkelen voor in het monumentale pand van de gelada's, vonden we heel bijzonder. We hebben ons daarom ook echt laten inspireren door de prachtige uitstraling van dit bijzondere gebouw. Eerst wel even bij moeders nagevraagd met welke stroming we nou te maken hadden - Art Deco dus - en gewapend met deze kennis de ontwerpen gemaakt. Resultaat zijn een 5-tal interacties die én mooi bijdragen aan, en matchen met, de vibe van het gebouw, én ook gewoon de Peerdropsfactor bevatten. Het mooiste voorbeeld hiervan is de Billenbank; een object waar kinderen met hun billen een geladabillenquiz kunnen doen 😁

INTERESTING FACT

"Mams, hoe zit het ook alweer?"

"Jugendstil en Art Nouveau zijn hetzelfde; planten, bloemen, Mucha, heel romantisch. Art deco is daar een reactie op. Dit is zakelijker, hoekiger, rechter. De ruimte waar jullie objecten komen is Art Deco. Dus niet te krullerig werken!"

"Thanks mams!" ❤️

PD_GroenVlak.png

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page