top of page
OVER_Banner1 copy.jpg

OVER

PEERDROPS

Peerdrops gelooft dat volwassenen de taak hebben om nieuwe generaties positief te prikkelen en te stimuleren, en ze te tonen hoe mooi en leuk de wereld om ons heen kan zijn.

Voor dit doel zet Team Peerdrops elke dag met veel plezier haar creativiteit, ontwerpskills en enthousiasme in.

Project op de foto:

Beleefpad "De Duincampus".

Voor: Dunea Duin & Water

PD_GrijsVlak.jpg

WIE, WAT & WAAROM

Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

Eind 2010 zijn Mark Andrik en Johannes Kok, koud uit de Delftse collegebanken, Peerdrops begonnen. Na een beginfase waarin ze alle kanten op vlogen hebben ze inmiddels hun roeping gevonden en ontwikkelen we nu elke dag bij Peerdrops de meest creatieve concepten om jong en oud te tonen hoe mooi de wereld om ons heen is. Voor Peerdrops zijn natuur, liefde, kennis, gezondheid, passie en plezier hier absolute sleutelfactoren in.

Daarnaast is het onze droom om kinderen te tonen dat je met verder kijken en positief denken het leven (nog) leuker kan maken. Ons ultieme doel is dat ze met deze handvatten, ook als ze volwassen zijn, weten dat ze altijd een positieve draai aan het leven kunnen geven!

Wij gebruiken onze creativiteit, enthousiasme, humor en ontwerpskills (samen bekend als De Peerdropsfactor) om dit alles op diverse en verrassende wijze tastbaar te maken.

TEAM PEERDROPS

Luud.png
Peertje_Groen.png

LUDWINE KLOOS
Graficus Fantasticus

LogoPeertjesLos.png

OVER LUDWINE

Grafische heldin met een indrukwekkend portfolio. Welke stijl ze ook neerzet; onze projecten worden er altijd mooier van! Omdat 5 uur slaap voor Ludwine meer dan genoeg is, heeft ze naast haar werk nog alle tijd om zich te verdiepen in de geschiedenis van Midden Aarde of te verdwalen in Hyrule!

Peertje_Oranje.png
JanPaul.png

JAN PAUL HAGG
Ingenieus Ingenieur

LogoPeertjesLos.png

OVER JAN PAUL

Doorgewinterde ontwerper en concept- denker die met zijn kennis en ervaring, diepgang en rust toevoegt aan Peerdrops.

Jan Paul staat op de zaak bekend als "Koekmeister" en onderscheidt zich met zijn liefde voor sumoworstelen. Hij houdt het wel bij kijken, wat gezien zijn oer- Hollandsche postuur, verstandig lijkt.

Michael.png
Peertje_Geel.png

MICHAEL VAN DEN BOSCH
Graficus Animaticus

LogoPeertjesLos.png

OVER MICHAEL

Next level illustrator, character designer én animator die er eigenhandig voor gezorgd heeft dat Peerdrops nu ook professionele animaties levert. Michael voert zijn werk doorgaans uit in shirtjes met iets te korte mouwtjes, maar eerlijk is eerlijk, zijn gezonde, fitte levensstijl, maakt dat hij dat gewoon kan hebben!

Twan.png
Peertje_Blauw.png

TWAN OEI
Project-twanager

LogoPeertjesLos.png

OVER TWAN

Twan brengt orde in de creatieve wervel-wind waarin wij dagelijks onze projecten ontwikkelen. Hij trekt hiervoor dagelijks per trein van Amsterdam naar Rotterdam. Dat hij dit ook al salsadansend en gitaar- spelend per skateboard zou kunnen, maar niet doet, heeft puur met efficiëntie te maken. Uitstekende timemanager dus.

Peertje_Geel.png
Lisa.png

LISA VAN DEN BERG 
Graficus Fantasticus

LogoPeertjesLos.png

OVER LISA

Lisa heeft zowel het Grafisch Lyceum als Communicatie en Multimedia Design afgerond, en is daarmee multi-inzetbaar. Handig want wij zoeken graag naar de combinatie online-offline. Lisa woont met haar S.O. in hartje Breda, echter niet sinds jaar en dag, dus als carnaval de stad instroomt, stroomt zij er wellicht even uit.

Marijn.png
Peertje_Groen.png

MARIJN VAN DER STEUR
Abstudier!

LogoPeertjesLos.png

OVER MARIJN

Marijn studeert Communicatie & Multi- media Design in Utrecht en werkt bij Peerdrops aan haar afstudeerproject; hoe vergroten we de bekendheid van ons merk Allrounder. Marijn is fan van al het leven in de zee en bindt dan ook graag de duikflessen om, zodat ze ook buiten haar afstuderen lekker de diepte in kan.

Mark.png
Peertje_Oranje.png

MARK ANDRIK
Grootmeester Creativiteitsrealisatie

en tevens Directeur 1 (of2)

LogoPeertjesLos.png

OVER MARK

Rustige Brabander van het type niet l*llen maar poetsen. Met een ijzeren discipline, trekt hij elke dag diep vanuit Noord-Brabant naar Rotterdam om zich strak op tijd te melden bij Peerdrops. Mark doet altijd wat hij afspreekt en is pas echt tevreden als we projecten eerder dan gepland opleveren.

Joh.png
Peertje_Blauw.png

JOHANNES KOK
Visionair Extraordinair

en tevens directeur 2 (of 1)

LogoPeertjesLos.png

OVER JOHANNES

Energieke stuiterbal die iedereen mee- neemt in zijn chronisch enthousiasme. Met zijn associatieve brein bedenkt hij de meest ‘geniale’ ideeën die onder het regime van Mark soms nog gerealiseerd worden ook. Johannes is een ras-perfectionist en bewaakt de kwaliteit van projecten tot op de pixel.

PD_BlauwVlak.jpg

OH JA, NOG EVEN OVER
DAT ALLE KANTEN OP VLIEGEN...

Dat vinden we natuurlijk heus ook nog steeds leuk. Dus als de planning het toe laat, werken we tussendoor graag aan onze eigen vrolijke ideeën, concepten, producten, spelletjes, en wat al niet. Onder BUT WAIT! vind je hier meer over!

bottom of page