top of page
Banner_Contactreis.jpg

CONTACT

REIS

Omdat ook creatief bloed kruipt waar het niet gaan kan, zijn wij nogal breed in ons doen en laten. Wij zelf worden hier erg vrolijk van, en voor veel klanten is onze veelzijdigheid ook een deugd.

Echter, kan het best dat dit alles onze dienstverlening voor u als mogelijke nieuwe klant, nog wat onduidelijk maakt. Daarom deze pagina. Hier kunt u stapsgewijs ontdekken of wij ook voor u de juiste partij zijn. Hopelijk tot snel!

Projectentypes in de peertjes:

Interactieve natuureducatie, plattegrond, escaperoom, beleefroute, ontdek-app en informatieborden.

PD_GrijsVlak.jpg
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

WAAR STAAT U?

Peertje_Wit.png

Heeft u een concrete vraag of bent u zich nog aan het oriënteren? Heeft u producten van ons gezien die u ook wel ziet zitten of bent u op zoek naar ons maatwerk? Hieronder kunt u terecht, waar u ook staat. 

FirstBase.png

FIRST BASE
"Ik kijk nog even"

Welkom en leuk dat je even op onze site aan het neuzen bent. In onze portfolio vind je uiteraard een hoop projecten, maar wil je ook eens wat anders zien? Download dan ons projectboek, volg ons op Instagram en/of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Veel plezier!

PORTFOLIO

PROJECTBOEK

INSTAGRAM

NIEUWSBRIEF

SecondBase2.png

SECOND BASE
"Ik wil meer weten"

U wordt enthousiast van wat u ziet op onze site maar bent nog niet zeker van uw zaak? Bekijk dan eens hoe we te werk gaan, daag ons vast vrijblijvend uit met uw (ontwerp)vraag (we denken graag mee), of kom gewoon een keertje langs. Baat het niet dan schaadt het niet!

ONS PROCES

CONTACT

ROUTE

CircelOfferte.png

THIRD BASE
"Tijd voor actie!"

U bent overtuigd en wilt zo snel mogelijk aan de slag. Super! Wij zijn er klaar voor. Bel of mail ons voor een afspraak en kijk voor we aan de koffie (thee, limonade, misschien zelfs een koekje) zitten alvast de volgende documenten door. Baat het niet dan schaadt het niet. Tot snel!

PRODUCTCATALOGUS

GRAFISCH WERK PEERDROPS

CONTACT
OFFERTE

PD_BlauwVlak.jpg

WE KIJKEN UIT NAAR UW ONTWERPUITDAGING.
DEZE ORGANISATIES GINGEN U VOOR:

• Center Parcs • Zuid-Hollands Landschap • Gemeente Den Haag • 

De Veluwe • Het Flevolandschap • Diergaarde Blijdorp • DierenPark Amersfoort

• Ouwehands Dierenpark •

bottom of page