top of page
Banners_Bronbestand_CP001.png

PROJECT

ONTVANGSTBORDEN

ONTWIKKELD VOOR

Center Parcs

TE ZIEN IN

Nederlandse, Belgische, Duitse en Franse Center Parcs. 

OMSCHRIJVING:

De nieuwe branding van Center Parcs is natuurlijk niemand ontgaan. En daar hoort natuurlijk ook bij dat er welkomstborden geplaatst worden die perfect bij de ingeslagen route van Center Parcs passen.  

“De visie van Center Parcs en Peerdrops ligt zó op één lijn, ongelofelijk! Dat moet wel een duurzame samenwerking worden. Think big!”

Mike Etman | Director Product Development Europe 

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Signing | Detaillering | Ontvangstborden

Via Unbranded uit Hilversum werd Peerdrops gevraagd om als onderaannemer het ontwerp voor de welkomstborden van Center Parcs te ontwerpen. Tezamen met een ander ontwerpbureau waar we tegen moesten strijden, werden de kernkwaliteiten, visie en ambitie van Center Parcs door Peerdrops nauwkeurig geanalyseerd.

 

Na diverse sessies en een mooi iteratief proces werd het ontwerp van Peerdrops / Unbranded gekozen en staan onze welkomstborden inmiddels in 4 landen! We zijn enorm trots op dit mooie resultaat en elke keer als je in één van deze mooie parken op vakantie gaat, zie je meteen een klein stukje Peerdrops ;). 

FUNFACT

Na de eerste digitale kennismaking over dit project werd Peerdrops direct gebeld voor een ander project voor Center Parcs. We zijn daarna ook direct aan de slag gegaan met het inrichten van de Nature trails! 

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page