top of page
Banner_DPA copy.jpg

PROJECT

SOORTBORDEN & LIJNTEKENINGEN

ONTWIKKELD VOOR

DierenPark Amersfoort

TE ZIEN IN

Amersfoort

OMSCHRIJVING:

Al meer dan 8 jaar onderdeel van de uitstraling van DierenPark Amersfoort; onze ontwerpen en tekeningen voor de soortborden in het Park. Compleet met thematische app en themaboekjes.

"De opdracht en kans die ons bedrijf op het spoor van de natuureducatie bracht. Hiervoor zijn en blijven we DierenPark Amersfoort altijd dankbaar!"

Peerdrops

PD_GroenVlak.png

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Signing | Bewegwijzering | Tekenwerk | Smartphone app | Themaboekjes

Geïnspireerd door het vrolijke, dynamische logo van DierenPark Amersfoort hebben we hele eigen borden ontwikkeld met krachtige minimalistische lijntekeningen en daarmee matchende beknopte en kernachtige informatie, Elk woord dat de bezoeker leest en elk icoon dat gezien wordt is direct informatief. Dit lijkt op het eerste gezicht alsof we het informatie-aanbod teruggeschroefd hebben, echter bieden we geïnteresseerde bezoekers met de app en thema-boekjes juist méer informatie dan doorgaans te vinden is in dierentuinen. Met thema's als "Ontmoet onze dieren", "Dieren in het wild" en "Voortplanting en opvoeding" bieden we geïnteresseerden thematische en oneindig uitbreidbare, verdere informatie.

PROUD FACT

We werken met heel veel liefde voor vele dierentuinen in Nederland, maar nergens is ons werk zo sterk onderdeel van de uitstraling dan bij DierenPark Amersfoort. Van de borden en het tekenwerk, tot merchandise en horeca verpakkingen, Peerdrops is overal te zien. 🤗

PD_GroenVlak.png

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page