top of page
Banne_Limburghuis2 copy.jpg

PROJECT

LIMBURGHUIS

ONTWIKKELD VOOR

GaiaZOO

TE ZIEN IN

Kerkrade

OMSCHRIJVING:

Illustraties en interactie voor het oh zo mooie LimburgHUIS van GaiaZOO. Ontdek met o.a. onze voelkastjes, scanographic, quizographic én bijbehorende quizkastjes, hoe mooi de natuur in Limburg is.

"Wist u dat "koren" Diets voor goor is? Gore wolf is het dus eigenlijk 🤓" 

Peerdrops, in de conceptpresentatie

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptontwikkeling | Diverse (interactieve) objecten | Tekenstijl.

LimburgHUIS is dé plek om alles te weten te komen over de bijzondere dieren die in Limburg leven. Om de beleving van LimburgHUIS te versterken hebben we verschillende (interactieve) panelen ontwikkeld. U treft onder andere onze bekende scanographic, die u dit keer laat kennismaken met de korenwolf, en een paneel dat informatie en vragen toont over andere dieren in Limburg. We hebben bij dit paneel "zoekt en gij zult vinden" letterlijk genomen door de antwoorden te verspreiden in de ruimte. Bij de opgezette varianten van de behandelde dieren zijn "quizkastjes" te vinden die de antwoorden bevatten. Omdat Limburg hier letterlijk voor je voeten ligt stimuleren we de bezoeker met vloerstickers om ook buiten goed om zich heen te kijken, natuur beleef je immers buiten!?

PROUD FACT

In de conceptfase ontstond bij ons het idee om in LimburgHUIS de inspanningen van GaiaZOO om de natuur te helpen, met een herkenbaar en terugkerend vignet beter en consequenter over te brengen op de bezoeker. Het waarom, wat, hoe Gaia DOET vignet. Dit is zo enthousiast ontvangen dat het inmiddels in de hele zoo wordt doorgetrokken.

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page