top of page
Banner_Veluwe copy.jpg

PROJECT

BORDENFAMILIE

ONTWIKKELD VOOR

De Veluwe

TE ZIEN IN

Overal op de Veluwe

OMSCHRIJVING:

Ontwerpen van een eenduidige, nieuwe stijl voor de diverse borden die de Veluwe rijk is. Deze bordenfamilie hebben we gebundeld in een stijlboek en vormt de zeer gewenste eenheid in het prachtige gebied.

"Wij ontvangen onze gasten graag op een prettige manier en willen hen goed informeren. Daar dragen deze borden aan bij."

Wethouder van der Velden

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Signing | Bewegwijzering | Tekenwerk | Stijlboek

Wanneer je als natuurgenieter en creatieveling een ontwerpbureau opricht met als missie het ontwikkelen van (informatie)borden, (zit) objecten, educatieve routes, etc, waarmee we de buitenruimte en natuur nóg mooier willen maken, heb je natuurlijk een aantal droomopdrachtgevers in je hoofd. Met het belletje vanuit de Veluwe of wij de nieuwe stijl bebording voor het gebied wilden ontwerpen, diende een van deze droomopdrachtgevers zich daadwerkelijk aan. We zijn dan ook heel dankbaar dat wij deze opdracht hebben mogen uitvoeren en hebben er alles aan gedaan om dit prachtige gebied eer aan te doen.

 

De ontwerpen voor de diverse borden bieden uiteraard allen hun eigen specifieke functionaliteit. Daarnaast hebben we met de Veluwe Pointer een overkoepelende, herkenbare tool ontwikkeld die inspireert om meer van de Veluwe te ontdekken en voor extra cachet hebben we een aantal iconen hieruit op de staanders doorgetrokken.

"FUN"FACT

In eerste instantie hadden we "dierenhotels" in de staanders van de objecten verwerkt; muizen, vogeltjes, insecten, ze konden er allemaal terecht. Helaas heeft dit het eindontwerp niet gehaald.

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page