top of page
Banners_Online.jpg

DIENSTEN ONDER DE LOEP

ONLINE

TOEPASSINGEN

Ondanks dat we veel analoge interacties ontwikkelen genieten we er ook van om de digitale wereld van meer (zinnige) creativiteit te voorzien.

Zo versterken we graag analoge objecten en belevingen met een digitale component, en kunnen we ook 100% digitaal gaan met de ontwikkeling van (web-)apps.

Project op de foto:

WBWL-Explorer

Voor: Gemeente Steenbergen

PD_GrijsVlak.jpg

ZO DOEN WIJ DAT

Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

HET NU

In principe vinden ook wij dat kinderen (en volwassenen en ja ook wij zelf), te veel met hun telefoon bezig zijn en er steeds meer uren "verloren" gaan achter beeldschermen. Echter, edoch, maar, leven we wel in het nu, en gaat deze ontwikkeling echt niet meer weg. Als je dan de creativiteit in huis hebt om het verschil te maken, vinden wij dat je hier iets mee moet doen. Want ook applicaties zijn leuker als je ze leuker maakt 😉.

1 + 1 = 3 OF NIE

Al wat goed is start met creativiteit, en dus ook het ontwikkelen van applicaties. Met onze Peerdropsfactor bedenken en ontwikkelen we dan ook met veel plezier verrassend unieke applicaties voor u. Dit kunnen stand-alone applicaties zijn, maar we combineren ook graag analoog met digitaal om belevingen naar een heel nieuw niveau te tillen.

Het zogenaamde 1+1=3 effect.

PRACTISCH & HUFTERPROOF

Naast met de tijd mee gaan en bij blijven, zijn er nog een aantal interessante voordelen aan gebruik maken van mobiele applicaties. Bij interacties waar beeldschermen gebruikt worden treden er relatief vaak storingen op waardoor de hele beleving stil valt. Ook is het vaak duur om onderdelen te moeten vervangen. Wanneer bezoekers de eigen telefoon gebruiken komen storingen en dure reparaties simpelweg niet voor.

VOORBEELDEN

Online_Speeltuinchef.png

SPEELTUINCHEF
Eigen web-app

Voor de gemeente Zwijndrecht hebben we de pitch gewonnen om een online tool te ontwikkelen waarmee buurt- bewoners mee kunnen denken over de speelplekken in de buurt. Zo is onze web-app Speeltuinchef ontstaan. We werken met abonnementen waar al verschillende gemeentes met veel enthousiasme gebruik van maken.

Contact ons voor meer informatie!

Online_Scannographic.png

SCANOGRAPHIC.NL
Diverse klanten

Een Scanographic is een informatief spel op een analoog bord. Op het paneel vind je speelvelden weetjes die waar of niet waar zijn. Doorloop de velden vanaf het startpunt tot je op een van de eind- punten terecht komt. De QR-Code op dit veld brengt je naar Scanographic.nl waar je de antwoorden en extra informatie over het onderwerp vindt.

Bekijk www.scanographic.nl!

Online_WBWL-Exporer.png

WBWL-EXPLORER
Gemeente Steenbergen

Met WBWL-Explorer ontdek je alles over de West-Brabantse Waterlinie. Ook loop je het gebied - dat we online weer onder water gezet hebben - bij elk bezoek droog en spaar je voor levels waarmee je in de locale horeca leuke kortingen kan vrij spelen. De app is ook zeer geschikt voor andere (natuur)gebieden en is het resultaat van een aanbestedingswinst.

Bekijk hier het hele project!

PD_BlauwVlak.jpg

WE ONTWIKKELDEN ONLINE TOEPASSINGEN
VOOR ONDER ANDERE:

• Gemeente Zwijndrecht • Gemeente Lansingerland • Gemeente Den Haag • 

Natuurcentrum Arnhem • GaiaZOO • Ouwehands Dierenpark

• Toerisme de Barnie • Science Centre Delft • Dierenrijk •

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE

Samen kunnen we de digitale wereld weer een stukje zinniger maken, want

uw opdracht + onze skills = leukere applicaties! 💪

bottom of page