top of page
Koalia banner.jpg

PROJECT

EDUCATIE &

INTERACTIE KOALIA

ONTWIKKELD VOOR

Ouwehands Dierenpark

TE ZIEN IN

Rhenen

OMSCHRIJVING:

Ouwehands Dierenpark heeft de primeur koala’s te mogen verwelkomen in Nederland. Dieren die met uitsterven bedreigd worden verdienen het om een mooi verblijf te krijgen. Daarnaast werd Peerdrops gevraagd om het concept voor de educatie uit te denken.

"Tijdens de opening waren er ook Peerdropperts aanwezig om een glimp op te vangen van de koala's en dat is gelukt, al lagen ze wel te slapen, dat zou kunnen komen door de lange reis die ze hebben gemaakt."

De Redactie

PD_GroenVlak.png

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Illustraties | Thematisering | Signing | Interactie

Detaillering | Realisatie & Plaatsing

 

Centraal in dit project staan natuurlijk de twee enorme interactieve wanden. Bij één wand kan men leren over de 5 thema’s, die middels een zuil te kiezen zijn. Vervolgens worden de betreffende video’s getoond in een scarred tree: Een teken dat aboriginals in bomen kerfden. Op de andere wand is meer te zien over Australië en het klimaat en dieren die daar leven.

Maar daar stopt het niet, ook aan de thematisering is gedacht: De entree is voorzien van twee verhaallijnen in aboriginal stijl. En ook de thema-borden rondom het verblijf die je meteen plaatsen in de Outback van Australië zijn door ons ontwikkeld.

FUNFACT

Dat Michael een vaste hand had wisten we natuurlijk al, maar voor de rots-tekeningen werd ook zijn vrouw Dagmar ingevlogen om er een spetterende entree van te maken :)

PD_GroenVlak.png

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page