top of page
Banner voedselroute.jpg

PROJECT

VOEDSELKEUKEN

ONTWIKKELD VOOR

Dierenpark Amersfoort

TE ZIEN IN

Amersfoort

OMSCHRIJVING:

DierenPark Amersfoort heeft een uniek gebouw geopend: De Voedselkeuken! En dit is niet zomaar een keuken, hier kan je als bezoeker een kijkje nemen achter de schermen van de dierverzorgers die al het voedsel voor de dieren klaarmaken.  

“De visie van Center Parcs en Peerdrops ligt zó op één lijn, ongelofelijk! Dat moet wel een duurzame samenwerking worden. Think big!”

Mike Etman | Director Product Development Europe 

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Signing | Detaillering | Illustraties | Interactieve borden | Realisatie en plaatsing

Het Doel van deze route is om de dierverzorger een handje te helpen: De naamlabels op de voedselkisten zijn beschadigd bij transport en door goed te puzzelen kom jij er achter waar de desbetreffende kisten naar toe moeten. “Oeh, deze stinkt naar uien, en hier voel ik wormen”. Gebruik je zintuigen en gezond verstand zodat alles op de juiste plek terecht komt!

 

Daarnaast kan je met de dierverzorger bellen, en probeer je de juiste diersoorten het juiste voedsel voor te schotelen. De route eindigt met een quiz. Weet jij bijvoorbeeld waarom sommige dieren, zoals konijnen, hun eigen poep op eten? 

FUNFACT

Bij de opening van de voedselkeuken was Peerdrops vanzelfsprekend ook aanwezig. De catering was weer tot in de puntjes verzorgd met finishing touch van meelwormen. En deze werden -natuurlijk- ook geproefd door Twan & Mark. 

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page