top of page
Werkbanner_Waswadpad copy.jpg

PROJECT

HET WASWADPAD

ONTWIKKELD VOOR

Provincie Groningen

TE ZIEN IN

Lauwersmeer

OMSCHRIJVING:

Onze beleefroute "Het WasWadPad" neemt je mee door het Diepsterbos. Een plek waar wad plaatsgemaakt heeft voor woud, en wadlopers voor woudlopers. Tijdens de tocht leer je spelenderwijs over deze transitie. 

"Als je het WadWasPad gaat lopen, neem dan wel je laarzen mee. Anders ... Nou ja; WasNatPad he!

Johannes, na de dag dat hij ze was vergeten 🙃

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Speeltoestellen | Signing | Tekenwerk | Naamgeving

Een hernieuwde samenwerking met architecte Nynke-Rixt Jukema heeft tot het WasWadPad geleid. Een beleefroute die van start gaat bij actieve camping Natuurlijk Kollumeroord en mede daarom ook een goed actief karakter moest hebben. Als onderwerp hebben we de transitie van wad naar woud gebruikt, die hier plaatsgevonden heeft. Ofwel; van wadloper tot woudloper.

 

De route leidt je langs 8 beleefplekken waar je spelenderwijs leert over deze transitie, dieren van toen en nu, de bijzondere sterrenhemel (in dit Dark Sky Park), en meer, om uit te komen bij uitkijktoren de "Reiddomp", ontworpen door Nynke-Rix. In deze 45 meter hoge uitkijktoren waar je als je geluk hebt zeearenden kan zien, kan je je opgedane kennis van het WasWadPad nog eens toetsen met de, op elke verdieping aanwezige, toetspanelen.

FUNFACT

Op 1 van de beleefplekken van het WasWadPad is weer een Allrounder© van ons te vinden. Dit keer met de Peerdrops-spellen "Krabbenrace", "Vossenvoetjes", "Bruinvisalarm", "Kikkerrun", "Reeënsprong" en "Zeehondenrol"! Ook leuk voor grote mensen 😀

PD_GroenVlak.png

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page