top of page
Banner_2.jpg

PROJECT

FIETSALLEE

ONTWIKKELD VOOR

Gemeentes Alpen Chaam / Gilze Rijen

TE ZIEN IN

Regio Steenbergen

OMSCHRIJVING:

Bedenk en realiseer een beleving rondom de prachtige fietsallee in de Chaamse bossen waarbij de historie van de handelsroute én de natuur van Staatsbosbeheer gebied samen wordt gebracht. 

“Een fietsroute moet aantrekkelijk & comfortabel zijn maar met deze toegevoegde beleving is hij écht helemaal af'!

Theo Donkers - Secretaris Toerisme de Baronie

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Educatieve objecten | Signing | Illustraties | Realisatie & Plaatsing | Gamification

Deze 45 kilometer lange fietstocht vertelt je het verhaal van de historische route en de natuur van nu. Wil je het spel niet spelen? Geen probleem: Door kleine weetjes verspreid over het gebied, wordt je af en toe tóch de unieke historie ingezogen en gewezen op de pracht en praal van de natuur.

 

Benieuwd geworden? Kijk op https://lnkd.in/eP5z3tib voor alle informatie over de route en de app. Al fietsend kom je onderweg allerlei informatie tegen over het prachtige bosrijke gebied, de landgoederen en andere interessante bezienswaardigheden. En wil je echt spannende avonturen beleven? Ontdek het handelsroute- en picknicktafel spel. Bij de picknick tafel probeer je jouw handelsvoorraad volledig in tact te houden of probeer je in ieder geval meer over te houden dan je tegenspelers. Lukt het jou deze route ongeschonden te overleven?

FUN FACT

De handelsroute was vroeger gevaarlijk en is het nog steeds! Durf jij het spel aan te gaan? We zijn benieuwd met hoeveel handelsvoorraad jij uit het bos komt! 

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page