top of page
Banner_Speeltotem copy.jpg

PROJECT

PARTY

ALLROUNDER

ONTWIKKELD VOOR

Stad en Natuur Almere

TE ZIEN IN

Floriade Almere

OMSCHRIJVING:

De allereerste Allrounder© die we hebben mogen plaatsen staat op de Floriade-kavel van Nationale Boomfeestdag en Stad en Natuur Almere. Draai aan de blokken en voer de meest hilarische opdrachten uit!

"Onze Allrounder© bewijst dat je altijd een positieve draai aan het leven kan geven!"

Peerdrops

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Productontwerp | Gamification | Tekstschrijven | Tekenwerk

De Allrounder© is een robuuste (totem)paal vol sport- en spelaanleidingen die bestaande plaatsen van extra elan voorziet. Het object bestaat uit 1, 2 of 3 draaibare blokken met (verwisselbare) uitdagingen. Plaats de Allrounder© bij (bestaande) speeltuinen, voetbalveldjes, buiten fitnessplekken, zwembaden, skateparken, zitplekken, etc en het is er direct nòg leuker! Degene die u hier op de pagina ziet is de aller eerste die we hebben mogen maken. Als gezegd is hij, samen met de interactieve panelen, signing en bijen-educatie-object de BuzzHalte die we ook hebben mogen ontwikkelen, te zien op de Floriade. 

DREAM BIG

Wij dromen er van met Allrounder© kinderen in heel Nederland te tonen dat je met verder kijken en positief denken het leven (nog) leuker kan maken. Ons ultieme doel is dat kinderen met deze handvatten, ook als ze volwassen zijn, weten dat ze altijd een positieve draai aan het leven kunnen geven! Mooi doel? Bestel een Allrounder bij ons!

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page