top of page
Banners_CP003.jpg

PROJECT

EDUCATIEVE

NATUURROUTE

ONTWIKKELD VOOR

Center Parcs

TE ZIEN IN

Vossemeren (België) en Bispingerheide (Duitsland)  

OMSCHRIJVING:

Na de welkomstborden werd Peerdrops meteen gevraagd mee te denken over de invulling van de Nature Trails in twee parken. De route lag er al: Doel was om deze te voorzien van interactieve objecten, passend bij Center Parcs, maar met een Peerdrops touch!    

"The ideal way to interactively discover our beautiful nature."

Mike Etman | Director Product Development Europe 

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Signing | Detaillering | Illustraties | Interactieve borden | Speeltoestellen

De nature trails lagen er al: Te bewandelen met een app of samen met een boswachter die je van alles kan vertellen over de mooie natuur die je in Center Parcs kunt aantreffen. Echter was het de wens dit ook fysiek zichtbaar te maken middels interactieve objecten. Boswachters lopen namelijk niet continu de route en om nou enkel met een app te navigeren en informatie op te halen is nou niet optimaal om de natuur te ervaren.


Na akkoord zat er ook direct druk op de ketel: Voor afsluiting van het Amerikaanse boekjaar (1 okt) moest alles geplaatst zijn. Dat betekende dat we binnen 3 maanden midden in de zomervakantie van schets naar plaatsing moesten. Met dank aan onze sterke grafische afdeling, een fijne samenwerking met Maaike en Mara van Center Parcs en ons sterke netwerk is het ons gelukt. Op naar de overige 25 parken ;) 

FUNFACT

In Bispinger Heide ging voor ons ook een hele wereld open! Weet je hoeveel verschillen er zitten tussen de spar en de den? Vast niet. Kinderen aldaar komen daar nu achter door de kennisbrug te beklimmen. In Vossemeren leer je in dezelfde kennisbrug van alle over diersporen.

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page