top of page
Banners_Interactie.jpg

DIENSTEN ONDER DE LOEP

INTERACTIEVE

OBJECTEN

Natuurlijk zijn telefoons, internet en

VR-brillen razend interessant. Echter, is het helemaal niet erg om jongeren ook nog op andere wijze te boeien en te inspireren.

Mede daarom bedenken en ontwerpen wij dagelijks de leukste interacties, waar nou eens even geen stopcontact voor nodig is.

Alles is leuker als je het leuker maakt!

Project op de foto:

De Zoetwaterflipper

Voor: Het FlevoLandschap

PD_GrijsVlak.jpg

ZO DOEN WIJ DAT

Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

CREATIVITEIT

Creativiteit is de sleutel tot het vermogen én de motivatie je te onderscheiden. Bij ons is creativiteit altijd op voorraad waardoor we steeds weer nieuwe ideeën weten te bedenken om ook uw uitdaging om te zetten in opvallende, verrassende en inspirerende interacties.

ENGINEERING

Bij échte creativiteit hoort oog voor realiteit. Met ons grotendeels TU Delft geschoolde team ontwerpers weten we precies hoe we ontwerpprocessen moeten doorlopen. Materialisatie, doelgroepen, productie, budgetten, we laten het allemaal samen komen tijdens ons proces dat leidt naar uw nieuwe interacties.

SAMEN KAN ER MEER

Omdat we creativiteit als ons grootste goed zien vinden we het belangrijk om vrij te kunnen denken voor onze klanten. Daarom hebben we een grote verzameling producenten, programmeurs, drukkers en andere experts om ons heen verzameld waarmee we kunnen lezen en schrijven. Zo kunnen we u, als ware 🕷 in het 🕸, ongeacht materiaal, medium, schaal, locatie, etc, van schets tot realisatie van dienst zijn.

VOORBEELDEN

InteractieveObjecten_Blijdorp.png

WATEREDUCATIE
Diergaarde Blijdorp

Als je informatieoverdracht combineert met fysiek handelen komt het beter binnen bij mensen. Dat is de reden dat we zo graag interacties ontwikkelen. Voor Blijdorp hebben we bijvoorbeeld een object ontwikkeld dat bezoekers helpt hun eigen watergebruik onder de loep te nemen in de hoop dat ze er thuis ook echt iets mee doen.

Bekijk het hele project hier!

InteractieveObjecten_Natuurmonumenten.png

(ONDER) WATERWAND
Natuurmonumenten

In Oisterwijk had Natuurmonumenten in de horecagelegenheid een uitkijktoren voor kinderen staan. Wij hebben deze geupgrade tot Natuurcentrale. Boven in de toren en op de gang bij de aquaria, zijn kinderen net alsof buiten om met verschillende interacties waarnemingen te doen. Beneden in de Centrale kunnen ze al wat ze gezien hebben opzoeken.

Bekijk het hele project hier.

InteractieveObjecten_GaiaZOO.png

GEBIEDSTOTEMS
GaiaZOO

Mini-interacties, kan dat ook? Jazeker. In de gebiedstotems die we voor GaiaZOO ontwikkeld hebben vind je een heleboel kleinere interacties terug. Mini klepjes, mini draaischijfjes, mini schuifjes en zelfs een mini doneerelement (met wel grote inhoud 😉). Samen met de 4 panelen vol informatie boven aan de totems hebben we een heel compleet object ontworpen.

Dit project komt binnenkort online!

PD_BlauwVlak.jpg

WE ONTWIKKELDEN INTERACTIEVE OBJECTEN
EN CONCEPTEN VOOR ONDER ANDERE:

• Meer dan 10 dierentuinen • Diverse gemeentes • Natuurmonumenten •

Staatsbosbeheer • Center Parcs • Dunea • Science Center Delft • IVN

• Het FlevoLandschap • Stichting Stad & Natuur Almere •

NEEM CONTACT OP VOOR MEER (INTERACTIEVE;) INFORMATIE

Samen kunnen we de wereld weer een stukje leuker maken, want

uw opdracht + onze skills = een interactievere klantbeleving! 💪

bottom of page