top of page
ZWIJ_Educatieve Route.jpg

PROJECT

EDUCATIEVE ROUTE

DUURZAAMHEID

ONTWIKKELD VOOR

Gemeente Zwijndrecht

TE ZIEN IN

Zwijndrecht

OMSCHRIJVING:

Een educatieve route over de duurzaamheid van drie locaties in Zwijndrecht. Gewapend met een doe-boekje vol met opdrachten gaan kinderen op pad om alles hierover te weten te komen.

"Wist je dat wanneer je een egel overdag ziet, het geen goed teken is? ..Meestal zijn die egels dan ziek.."

De Redactie

PD_GroenVlak.jpg

OVER DE OPDRACHT

PROJECTONDERDELEN

Conceptwerk | Illustraties | Karakterdesign | Detaillering | Realisatie & Plaatsing

Voor de heropening van drie milieu educatie locaties in Zwijndrecht; De Hooge Nesse, ’t Weetpunt en de Kiboe-Hoeve stond duurzaamheid centraal. Tijdens de verbouwing is nagedacht hoe deze locaties een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamer bestaan.

Drie verschillende karakters: een vlinder, vleermuis en een huismus, nemen de kinderen mee in de uitleg over de verschillende onderwerpen: circulariteit, energie en klimaat. Door verschillende leuke opdrachten te voltooien in het doe-boekje kunnen er klimaatpunten worden verdiend. Deze punten kunnen worden gebruikt om het klimaathuisje achter in het boekje te beplakken met duurzame onderdelen.

FUN FACT

Dit is het eerste project waar Lisa en Twan het voortouw hebben genomen. Met Michael die als ervaren kracht de illustraties heeft gemaakt, hebben Lisa en Twan zich bekommerd over de layout en de inhoud van het geheel. 💪

PD_GroenVlak.jpg

Mooi project? Meer info? Gewoon gratis koffie?

NEEM CONTACT OP

bottom of page