top of page
Banners_Informatieborden.jpg

DIENSTEN ONDER DE LOEP

INFORMATIE

BORDEN

Wij vinden het vreemd dat we inmiddels in een tijd leven met zelfrijdende auto's, drones en poke bowls, maar informatieborden nog steeds veelal ogen alsof ze in Microsoft Word ontworpen zijn.

De hoogste tijd dus om hier iets aan te doen. Daarom maken wij informatieborden, mooier, leesbaarder en inspirerender. Immers;

Alles is mooier als je het mooier maakt!

Project op de foto:

Soortborden.

Voor: DierenPark Amersfoort

PD_GrijsVlak.jpg

ZO DOEN WIJ DAT

Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

OOG VOOR KWALITEIT

Om grafisch hoogstaand werk te leveren heb je meer nodig dan een goede tekenhand. Je moet vooral ook kwaliteit kunnen herkennen om (je eigen) werk op waarde te kunnen schatten en te kunnen beoordelen. Bij Peerdrops hebben we meerdere mensen rondlopen die "het oog" (zoals wij het noemen) bezitten en hiermee meteen de intrinsieke drang hebben de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

SKILLS

Uiteraard moet je ook goed scouten als je echte kwaliteit wil leveren. Gelukkig gaat ons dat (mede door dat oog 👀) heel goed af en hebben we inmiddels een grafisch team vol parels zitten waarmee we hoogstaand en veelzijdig tekenwerk kunnen aanbieden.

UITVOERING

Omdat we bij Peerdrops inmiddels de ervaring hebben dat veel klanten het prettig vinden om met één partij te schakelen en we het zelf stiekem ook fijn vinden om er voor te zorgen dat de kwaliteit die we nastreven ook daadwerkelijk bereikt wordt, kunnen we u inmiddels heel breed van dienst zijn in uw proces: We kunnen voor de ontwerpen van uw nieuwe informatieborden werken met uw bestaande huisstijl, of een heel nieuw stijlboek voor u ontwikkelen. We kunnen alleen de panelen ontwikkelen of totaalobjecten met staanders, frames en al ontwerpen. We kunnen zelfs de complete productie en plaatsing voor u uit handen nemen en u volledig ontzorgen.

VOORBEELDEN

Informatieborden_ProvincieGroningen.png

WASWADPAD
Provincie Groningen

Dat informatieborden veel meer kunnen zijn dan een "plat" paneel, bewijst ons project rond het Lauwersmeer in de Provincie Groningen. Hier maakten we een educatieve route waarbij we de informatieborden hebben gecombineerd met speeltoestellen. Zo nemen kinderen kleine stukjes informatie op terwijl ze fysiek aan de gang zijn. Een ideale mix!

Bekijk het hele project hier!

Informatieborden_CenterParcs.png

WELKOMSTOBJECT
Center Parcs

We hebben meegedaan aan de pitch voor het ontwerp van de nieuwe welkomst- borden voor Center Parcs. O.a. door onze conceptuele kijk en het echt meenemen van de visie van Center Parcs, is ons ontwerp gekozen. De informatie in dit ontwerp zit hem echt in het concept, de vorm en de uitstraling. De objecten staan bij alle Center Parcs locaties in 3 landen!

Bekijk het hele project hier!

Informatieborden_Dunea.png

PANORAMAPANELEN
Dunea

Dat we sterk zijn met het toevoegen van interactie, betekent niet dat zonder interactie informatieborden niet werken. Ook van "platte" borden maken we graag iets unieks. Zo hebben we voor Dunea panoramapanelen ontwikkeld die de bezoeker met sterk en realistisch tekenwerk meenemen in al wat ze kunnen zien vanaf de uitkijkpunten.

bekijk het hele project hier!

PD_BlauwVlak.jpg

WE ONTWIKKELDEN INFORMATIEBORDEN EN
STIJLBOEKEN VOOR ONDER ANDERE:

• Center Parcs • Zuid-Hollands Landschap • Gemeente Den Haag • 

De Veluwe • Het Flevolandschap • Diergaarde Blijdorp • DierenPark Amersfoort

• Gemeente Bunschoten • Ouwehands Dierenpark • Gemeente Waalwijk •

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE(BORDEN ;)

Samen kunnen we de wereld weer een stukje mooier maken, want

uw opdracht + onze skills = een mooiere buitenruimte! 💪

bottom of page