top of page
Banners_Informatieborden.jpg

DIENSTEN ONDER DE LOEP

INFORMATIE

BORDEN

Dat informatieborden bijdragen aan de beleving van jouw natuurgebied, dierentuin, museum, gemeente of park is bekend. Maar hoe zorg je er nou voor dat de informatie die je wilt overbrengen ook echt gelezen wordt? Hoe zorg je ervoor dat je klant, bezoeker en/of voorbijganger even stil staat bij jouw bord en de informatie daadwerkelijk en ook nog eens met plezier, tot zich neemt. We hebben bij Peerdrops door jarenlange ervaring inmiddels de ideale formule gevonden.

Project op de foto:

Soortborden.

Voor: DierenPark Amersfoort

PD_GrijsVlak.jpg

VAN SCHETS TOT PLAATSEN

Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

Al het goede start met creativiteit!

En creativiteit is iets dat bij ons altijd op voorraad is. Met creativiteit zorg je dat je je onderscheid én opvalt. Dit kan met het ontwerp van de objecten, met interacties, met inspirerende illlustraties, met pakkende teksten of natuurlijk met onze favoriet; een combinatie van dit alles.

1 + 1 = 3

Cliché maar wel waar natuurlijk. Want hoe "eenvoudig" je boodschap ook kan zijn, je wil dat alles samen komt in je ontwerp. Peerdrops snapt dit, ziet dit en verzorgt dit. Daarom werken we met de beste tekenaars, tekstschrijvers en bouwers om tot de perfecte combinatie te komen in het eindontwerp.

Spin in het web!

Inmiddels weten we dat veel klanten het heel prettig vinden om met één partij te kunnen schakelen. Daarbij houden wij ook graag de controle om er voor te zorgen dat de kwaliteit die wij zelf ook nastreven, daadwerkelijk bereikt wordt. Daarom hebben we ons ontwikkelt tot een ware spin in het web en zijn we van vele markten thuis. Van de eerste (object)schets, het tekenwerk en de teksten tot productie en plaatsing. We kunnen ontwerpen baseren op uw bestaande huisstijl, of een heel nieuw stijlboek voor u ontwikkelen om ook in de toekomst op consistente wijze verder te gaan.

VOORBEELDEN

Informatieborden_ProvincieGroningen.png

WASWADPAD
Provincie Groningen

Dat informatieborden veel meer kunnen zijn dan een "plat" paneel, bewijst ons project rond het Lauwersmeer in de Provincie Groningen. Hier maakten we een educatieve route waarbij we de informatieborden hebben gecombineerd met speeltoestellen. Zo nemen kinderen kleine stukjes informatie op terwijl ze fysiek aan de gang zijn. Een ideale mix!

Bekijk het hele project hier!

Informatieborden_CenterParcs.png

WELKOMSTOBJECT
Center Parcs

We hebben meegedaan aan de pitch voor het ontwerp van de nieuwe welkomst- borden voor Center Parcs. O.a. door onze conceptuele kijk en het echt meenemen van de visie van Center Parcs, is ons ontwerp gekozen. De informatie in dit ontwerp zit hem echt in het concept, de vorm en de uitstraling. De objecten staan bij alle Center Parcs locaties in 3 landen!

De projectpagina komt binnenkort online.

Informatieborden_Dunea.png

PANORAMAPANELEN
Dunea

Dat we sterk zijn met het toevoegen van interactie, betekent niet dat zonder interactie informatieborden niet werken. Ook van "platte" borden maken we graag iets unieks. Zo hebben we voor Dunea panoramapanelen ontwikkeld die de bezoeker met sterk en realistisch tekenwerk meenemen in al wat ze kunnen zien vanaf de uitkijkpunten.

bekijk het hele project hier!

PD_BlauwVlak.jpg

WE ONTWIKKELDEN INFORMATIEBORDEN EN
STIJLBOEKEN VOOR AL VEEL ORGANISATIES WAARONDER:

• Center Parcs • Zuid-Hollands Landschap • Gemeente Den Haag • 

De Veluwe • Het Flevolandschap • Diergaarde Blijdorp • DierenPark Amersfoort

• Ouwehands Dierenpark •

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE(BORDEN ;)

Samen kunnen we de wereld weer een stukje mooier maken, want

uw opdracht + onze skills = een mooiere buitenruimte! 💪

bottom of page