top of page
Home_Banner4_klein.jpg

DIENSTEN ONDER DE LOEP

TOTAAL

BELEVINGEN

Dit zijn de projecten waar al wat wij doen en kunnen samen komt. Creativiteit, ontwerp, vernuft, design,  beleving, verrassing, plezier, en meer.

Van expositie tot escaperoom en van doe-route 2.0 tot supper app. Totaalbelevingen zijn projecten waarin we de ruimte krijgen om all in te gaan!

Project op de foto:

Escaperoom Missie naar Mars

Voor: Science Centre Delft

PD_GrijsVlak.jpg

ZO DOEN WIJ DAT

Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png
Peertje_Wit.png

EVERYTHING IS CONNECTED

In onze totaalbelevingen voegen we diverse elementen samen tot een overkoepelend en groter geheel. Want hoe mooi en doordacht de losse onderdelen ook zijn, als we ze met elkaar verbinden en laten samenwerken, ontstaan de meest complete concepten.

DE KAPSTOK

De rode lijn, of kapstok, is de basis van de totaalbelevingen. Hierin vangen we het doel en het verhaal. Wanneer de kapstok staat kunnen we hier ongeremd zaken aan ophangen, zonder het gevaar te lopen dat we later in het proces geforceerd verbindingen moeten leggen. Al wat we bedenken voegt iets toe en versterkt het concept.

ONGEREMD CREËREN

Hier tekst.

VOORBEELDEN

Informatieborden_ProvincieGroningen.png

ESCAPE ROOM
Science Centre Delft

Dat informatieborden veel meer kunnen zijn dan een "plat" paneel, bewijst ons project rond het Lauwersmeer in de Provincie Groningen. Hier maakten we een educatieve route waarbij we de informatieborden hebben gecombineerd met speeltoestellen. Zo nemen kinderen kleine stukjes informatie op terwijl ze fysiek aan de gang zijn. Een ideale mix!

Bekijk het hele project hier!

Informatieborden_CenterParcs.png

EXPOSITIE
Staatsbosbeheer

We hebben meegedaan aan de pitch voor het ontwerp van de nieuwe welkomst- borden voor Center Parcs. O.a. door onze conceptuele kijk en het echt meenemen van de visie van Center Parcs, is ons ontwerp gekozen. De informatie in dit ontwerp zit hem echt in het concept, de vorm en de uitstraling. De objecten staan bij alle Center Parcs locaties in 3 landen!

Bekijk het hele project hier!

Informatieborden_Dunea.png

DE DUINCAMPUS
Dunea

Dat we sterk zijn met het toevoegen van interactie, betekent niet dat zonder interactie informatieborden niet werken. Ook van "platte" borden maken we graag iets unieks. Zo hebben we voor Dunea panoramapanelen ontwikkeld die de bezoeker met sterk en realistisch tekenwerk meenemen in al wat ze kunnen zien vanaf de uitkijkpunten.

bekijk het hele project hier!

PD_BlauwVlak.jpg

WE ONTWIKKELDEN INFORMATIEBORDEN EN
STIJLBOEKEN VOOR ONDER ANDERE:

• Center Parcs • Zuid-Hollands Landschap • Gemeente Den Haag • 

De Veluwe • Het Flevolandschap • Diergaarde Blijdorp • DierenPark Amersfoort

• De Veluwe • Ouwehands Dierenpark •

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE(BORDEN ;)

Samen kunnen we de wereld weer een stukje mooier maken, want

uw opdracht + onze skills = een mooiere buitenruimte! 💪

bottom of page